Bedankje voor de mantelzorger

10 november 2024 is de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’. Op deze dag zetten wij vanuit Onis Welzijn de spotlights op onze mantelzorgers in de gemeente Someren. En staan we extra stil bij wat de inzet van mantelzorgers betekent. Vaak vinden ze het vanzelfsprekend, maar wij vinden hun zorg en inzet heel bijzonder en van grote waarde. Wil je de persoon die altijd voor jou klaar staat bedanken voor zijn/haar inzet? Meld hem of haar dan aan voor een klein cadeautje, als blijk van waardering en dank.

Persoonlijk presentje
De cadeautjes worden persoonlijk overhandigd. In de week voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorg gaat Loes van Melis, coördinator van het Steunpunt Mantelzorg samen met de leden van de werkgroep mantelzorg eropuit. Namens de gemeente loopt ook Burgemeester Mevrouw Dilia Blok mee om te helpen bij het uitdelen. Op deze manier wil de gemeente Someren de waardering en het belang van mantelzorgers benadrukken.

Aanmelden
Bied je extra zorgen, aandacht of ondersteuning aan een ander? Dan kun je je aanmelden.
Geef dan je naam, leeftijd, adres en diegene waarvoor je zorgt door bij Loes van Melis via mantelzorg@oniswelzijn.nl of via (0493) 44 12 53
Aanmelden kan t/m 20 oktober.

Menu