Dorpsondersteuner Someren-Eind

Mijn naam is Cindy Manders-Peeters. Ik woon in Someren-Eind. Sinds 1 februari 2017 ben ik benoemd door de Dorpsraad Someren-Eind als Dorpsondersteuner van Someren-Eind.

Als Dorpsondersteuner help ik mensen vooruit die met een vraag zitten. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. De vraag kan gaan over iets waar je even geen antwoord of oplossing voor hebt. Of misschien heb je even een steuntje in de rug nodig. Geen één vraag is gek! De vraag kan gaan over zorg en ondersteuning, jeugd en gezin, werk en inkomen, meedoen en gezondheid, taal en leren, vrijwilligers en mantelzorg of wonen en vervoer. Ik kan je in de juiste richting sturen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ik help je gratis.

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders, en zo ook ieder antwoord. Dit maakt mijn werk breed, boeiend en inspirerend. Ik hou ervan om samen te werken. Ook om samen te gaan onderzoeken of er nog zaken wenselijk zijn om te realiseren in ons dorp. Ik hoop op deze wijze zo goed mogelijk de mensen en het dorp te mogen ondersteunen. Mocht je een vraag of idee hebben, bel me dan op 0619221188 of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier dorpsondersteuner

    Menu