Onderwijs en Kinderopvang

Basisschool De Vonder

BS de Vonder biedt onderwijs op maat aan de kinderen van 4-12 jaar in Someren-Eind. De school werkt gericht aan de ontwikkeling van diverse vaardigheden die kinderen vandaag de dag nodig hebben. Kinderen zijn bij ons op school mede-eigenaar van hun eigen leerproces en ouders worden betrokken bij de ontwikkeling van hun kinderen.

Kinderdagverblijf Ziezo

Ziezo is een hip kinderdagverblijf met een warme huiselijke sfeer, waarbinnen uitdagende en leerrijke hoeken zijn gecreëerd, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De veiligheid van de omgeving en de goede hygiëne maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Ziezo kunt toevertrouwen.

Peuteropvang Tuimel In

Wij zitten met de peuters in een lokaal in basisschool De Vonder in Someren-Eind. Wij zijn er trots op om de locatie te delen en de opvangpartner te zijn van deze basisschool. Wij kunnen hier heerlijk met de peuters spelen. Ook zijn wij trots om het vaste team hier te zijn. Peuterarrangement Tuimel In is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8:30-12:00 uur met op vrijdag de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 12:30 uur.

Menu