Cultuurverenigingen

Breicafé in de Einder

Iedere vrijdag van 10 tot 12 uur is het Breicafé in de foyer van de Einder.
Breien, haken, borduren, noem maar op.. je bent welkom. Neem je eigen werkje mee. Het is een open inloop.
De consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor informatie: info@gemeenschapshuis-de-einder.nl – 0493 491993

Bridge Club '06 Someren-Eind

Wil je meer informatie of een keertje komen kijken, neem dan gerust contact met ons op. Ons clubhuis oftewel kaarthuis is: zaal Jan van Tieskes.

Carnavalsvereniging de Plattevonder

CV de Plattevonder is de gezelligste carnavalsvereniging van Someren-Eind en omstreken. Kom regelmatig langs op onze website om niets te missen over onze carnavalsvereniging. Maar liever nog, ontmoeten we je in de polonaise tijdens één van onze activiteiten. Alaaf!

Eindse Vrouwen Actief

EVA is een zelfstandige vrouwenvereniging en staat voor Eindse Vrouwen Actief. Maandelijks worden er leuke activiteiten voor vrouwen georganiseerd. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Jeugdvakantiewerk

Jeugdvakantiewerk Someren-Eind organiseert gedurende het hele jaar activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kun je onze website bezoeken.

K.B.O. Someren-Eind

K.B.O. Someren-Eind is een actieve bloeiende vereniging met als doelstelling belangenbehartiging van de oudere inwoners van Someren op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Naast de belangenbehartiging is de KBO Someren-Eind ook zeer actief in het organiseren van allerlei wekelijkse activiteiten voor de ouderen, zoals jeu de boules, fietsen, kienen, zwemmen, gymmen en wandelen. Maar ook bijeenkomsten en uitstapjes gedurende het jaar, zowel met een feestelijk tintje als informatief.

Kienen met de KBO

De KBO organiseert iedere 2e maandag van de maand Kienen in feestzaal ‘de Platte Vonder’.
Het is van 14.00 tot 16.30 uur.

Hou voor de juiste data de jaarkalender van de KBO in de gaten.

MTC De Happy Drivers

Motorclub in Someren-Eind met als clubhuis Zaal Jan van Tieskes. Je bent ten alle tijden welkom om een keertje mee te rijden, maar geef dit dan wel even door aan de club.

Oranjecomité

Het comité voor het organiseren van Koningsdag voor alle kinderen uit Someren-Eind!

Scouting Someren-Eind

Wereldwijd zijn er 32 miljoen Scouts in meer dan 160 landen. Ruim 100.000 jongens en meisjes in ons land zijn lid van Scouting. Samen vormen zij de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. In Someren-Eind zijn er 100 kinderen, leiders en bestuursleden actief. Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding, dat is wat Scouting te bieden heeft!

Toneelgroep de Kring

Toneelgroep de Kring repeteert iedere dinsdag vanaf 20.15 uur in MFA de Einder. Jaarlijks is er een toneeluitvoering. Leden zijn altijd welkom, zowel voor op toneel als achter de schermen.

Menu