Zorg

(Bloed)afnamelocatie

De medische ruimte van de Einder is een (bloed)afnamelocatie van het st. Anna te Geldrop.
Woensdag 9.15 – 9.45 uur
Vrijdag 9.15 – 9.45 uur

Consultatiebureau

In de eerste vier levensjaren van je kind word je, indien gewenst, een aantal keer op het consultatiebureau uitgenodigd. Tijdens deze afspraken wordt gelet op de groei, de algehele ontwikkeling en gezondheid van je kind. Ook voor ondersteuning op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding staat het consultatiebureau voor je klaar. Onze medewerkers op het consultatiebureau helpen je graag verder als je vragen hebt of informatie wenst.
Inloopspreekuur: iedere donderdag 9.00-9.45 uur in de medische ruimte van de Einder

Deimann Huisartsenpraktijk

Voor uw gezondheidsklachten kunt u terecht bij de heer Deimann en mevrouw Deimann-Geltink op Nieuwendijk 5 te Someren-Eind. Telefonisch bereikbaar op 0493440370.

Diëtist Vereijken

Hetty Vereijken is diëtiste en geeft dieet- en voedingsadvies.

Eetpunt in de Einder

Wist je dat er iedere donderdag rond het middaguur een eetpunt is in de foyer van de Einder? Gezellig samen eten en wat buurten, kortom sluit gerust aan.

Wil je meer informatie over het eetpunt? Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden aan onze beheerders.

Bellen of mailen: 0493 491993 of info@gemeenschapshuis-de-einder.nl

Fysiotherapie Vissers

Fysiotherapie Vissers werkt vanuit Someren en heeft een locatie in Someren-Eind aan de Boerenkamplaan 116a.

Huiskamerproject in de Einder

Iedere donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur vindt het Huiskamerproject plaats in de foyer van de Einder. Gezellig samenzijn, een praatje maken, kaartspellen, rummikub, krantje lezen, noem maar op!

Je bent altijd welkom om binnen te lopen en eens rond te kijken!

Kleinschalig wonen

In Someren-Eind is in 2015 kleinschalig wonen gerealiseerd. In het gebouw naast de Einder zijn drie groepswoningen gevestigd. Waaronder twee psychogeriatrische zorgwoningen en één somatiek-zorgwoning.

Logopedie Eilers

U kunt bij ons terecht bij klachten op het gebied van spraak, taal, adem, stem, mondgedrag, gehoor, slikken en voor dyslexiebehandeling. Ook mogelijk op de locatie in de medische ruimte van de Einder. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Tandartspraktijk Arnoldent

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Arnoldent bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Menu