Muziekverenigingen

Gemengde Zangvereniging Con Amore

Con Amore is een gemengde zangvereniging met leden uit Someren-Eind en omstreken. Liefde voor koorzang en muziek, plezier in samen zingen staat centraal.

Gospelkoor Orinoco

De optredens van het gospelkoor zijn heel divers. Ze treden op in de kerk, maar ook tijdens uitwisselingsconcerten in samenwerking met andere koren, huwelijksmissen en op allerlei andere locaties. Het is maar net wat op het pad komt. Het repertoire wordt aangepast aan de ambiance van het optreden.

Koor Sluis 13

Ons koor bestaat momenteel uit 12 dames. De leeftijd varieert van 40 tot 78 jaar. Onze dirigent is Harry Bennenbroek. Wij repeteren op dinsdagavond, om de week. Wij zingen voornamelijk in onze eigen St. Lambertuskapel welke gevestigd is in ons buurthuis “de Smelen”. We worden begeleid door een combo en we zingen voornamelijk Nederlandstalige liturgische liederen en lichte pop.

Jeugdkoor Mixed Voices

Zit je op de middelbare school, kom dan gezellig met deze meiden zingen op vrijdagavond….weet je nog niet zeker of zingen bij een jeugdkoor iets voor je is. Je kunt altijd een (proef)repetitie bijwonen! Gewoon doen!
De repetitie is iedere vrijdag van 19.00-20.00 uur in de Einder.

Muziekvereniging Juliana

De vereniging stelt zich ten doel instrumentale muziek te beoefenen en mee te werken aan de algemeen cultureel muzikale vorming van haar leden. Hiermee een bijdrage leverend aan het culturele en maatschappelijke leven binnen de gemeenschap, alsmede het verrichten van al hetgeen dat met het voorgaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

Zanggroep Timeless

Hou je van gezelligheid? Ben je tussen de 20 en 50 jaar? Heb je zin om lekker te zingen en te swingen?

Kom dan eens  vrijblijvend een kijkje nemen op een van onze repetities op maandagavond in de De Einder.

Menu