Sportverenigingen

Biljarten

In de foyer van de Einder staat een mooi biljart. Op verschillende dagen van de week kan er biljart gespeeld worden. Loop gerust een keertje binnen voor meer informatie!

Maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur in de foyer van de Einder.

Fietsen met de KBO

Van maart tot oktober gaan we zo’n twee keer in de maand fietsen. Wisselend zijn het fietstochten van 30 km en 50 km. We vertrekken bij feestzaal ‘de Platte Vonder’. Hou voor de data en tijden het jaarprogramma van de KBO in de gaten.

Gymclub Vooruit

Bewegen is belangrijk voor jong én oud. Deze groepsles is de ideale manier om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Het houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. We werken in een ontspannen en gezellige sfeer aan onze algehele fitheid. De groepsles wordt begeleid door een docente.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend een keertje binnen lopen of mailen.

dinsdag  8.30 – 9.30 uur  in de Einder

Gymnastiek voor senioren

Gymnastiek is een bewegingsactiviteit waaraan iedereen kan meedoen! Gedurende de lessen worden oefeningen gedaan waarbij het niveau aangepast is aan de groep.

Dit gebeurt zowel zittend, staand als lopend veelal op het ritme van de muziek en soms met behulp van diverse materialen. De lessen worden gegeven door vakbekwame docenten. Zij hebben kennis van oefeningen die geschikt zijn voor mensen met een bewegingsbeperking of aandoening.

dinsdag 10.30 – 11.30 uur  in de Einder

Jeu de Boules D'end

Jeu de Boules D’end vindt plaats op het Torenplein

zomer én winter: elke vrijdag van 13.30 tot 16.15 uur
zomer: ook elke dinsdag om 18.30 uur
winter: ook elke dinsdag om 13.30 uur

Het wordt georganiseerd door de KBO.
Kijkers zijn ook welkom!

Koersballen

Iedere donderdag van 9.30 tot 11.00 uur is het Koersballen in ‘den Herd’. Dit wordt georganiseerd door de KBO. Kom gerust een keertje kijken.

Paardensportvereniging Someren-Eind

De vereniging bestaat uit zowel rijdende jeugdleden als rijdende seniorleden. Onze rijdende leden nemen het gehele jaar deel aan dressuur- en springwedstrijden, zowel in teamverband als individueel. Naast het wedstrijdelement organiseren we ook regelmatig andere activiteiten waarin we zoveel mogelijk de jeugd willen betrekken om vooral het plezier en de binding in de club te behouden.

Tennisvereniging Someren-Eind

Tennisvereniging Someren-Eind is opgericht in 1977. We zijn een recreatief ingestelde tennisvereniging, met een eigen identiteit, waarbij de leden centraal staan. Zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de wensen van de diverse doelgroepen; Jeugdleden, seniorleden, 55+ leden, zomercompetitie tennis en recreatietennis. Leden zijn altijd welkom!

Turnvereniging Someren

Op dinsdagavond wordt er geturnd in de gymnastiekzaal aan de Willem-Alexanderlaan in Someren-Eind. Jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar zijn welkom van 18.00-19.00 uur. En 9 tot 14 jaar van 19.00-20.00 uur.

Voetbalvereniging SSE

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij Voetbalvereniging SSE. Bij vrijwel alle teams zijn er ruime mogelijkheden om lid te worden. Over het algemeen kunnen geïnteresseerden eerst enkele keren vrijblijvend komen kijken en aan de trainingen deelnemen. Meer informatie hierover kan je bij de betreffende afdeling op onze website inwinnen.

Wandelsportvereniging Hermode

Sinds 1962 zijn wij een actieve vereniging welke gericht is op wandelen, sport en spel. Voor de groepen wordt jaarlijks een programma opgesteld waarin wij zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij hetgeen onze leden willen, maar wel met achterliggende gedachte dat ook het wandelen regelmatig aan bod blijft komen. Jaarlijks organiseren wij zelf de wintertochten en de avondvierdaagse. Voor interesse zie onze website.

Wandelen vanuit de KBO

Iedere woensdag vertrek bij de Einder, van 10.00 tot 11.15 uur.

Al wandelend rustig en gezellig genieten van Someren-Eind en omgeving.

Na afloop drinken we samen een kopje koffie of thee.

Deelname geheel vrijblijvend.

Menu