Inspraakavond woon-welzijn-zorgvisie van de gemeente Someren

De toekomst is een zorg voor nu, zeker als het gaat om wonen en zorg. Iedereen wil een plek om fijn op te groeien en oud(er) te worden. Een fijn huis om in te wonen. Dit willen wij graag goed regelen. Voor jongeren, gezinnen, ouderen en kwetsbaren: voor al onze inwoners. Wat vindt u echt belangrijk?

Praat op maandagavond 11 maart mee over de wonen-welzijn-zorgvisie van gemeente Someren!

  • Locatie: De Ruchte, Laan ten Roode 71 in Someren
  • Aanvang: 19:00 uur (tot circa 22:00 uur)

Wij willen graag weten wat uw beeld is van gelukkig wonen en zorg in Someren.

Welke woonwensen leven er? Welke voorzieningen zijn er nodig in de buurt? Wat heeft u nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? We gebruiken uw mening en wensen voor de nieuwe wonen-welzijn-zorgvisie van de gemeente Someren.

Samen in gesprek

Op deze avond praten we u in de gezamenlijke aftrap van 19:00 tot 19:30 uur bij over de feiten en cijfers en wat dit betekent voor de gemeente Someren. Daarna kunt u op de infomarkt uw vragen, zorgen en ideeën delen. We gaan graag het gesprek aan om zo kennis en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Ook kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar wwzvisie@someren.nl. Graag in de mail vermelden met hoeveel personen u komt.

Het vervolg

We gebruiken uw input, de kennis en ervaring van verschillende stakeholders en onze eigen input om de wonen-welzijn-zorgvisie van Someren te schrijven. Deze visie leggen we voor aan de gemeenteraad en zij nemen hier een besluit over.

Graag tot maandagavond 11 maart!

Gemeente Someren

Menu