Kerstrevue Harmonieorkest Juliana

Kerstrevue Harmonieorkest Juliana

Het harmonieorkest van Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind brengt op zaterdag 16 en zondag 17 december in De Einder een Kerstrevue op de planken. Denk daarbij niet aan een kindervoorstelling met alleen maar kerstliedjes! Het orkest gaat een verrassend originele draai aan het kerstverhaal geven, waardoor het wel een versie voor volwassenen wordt. Aanvangstijd is op de zaterdag 20:30 uur, op de zondag 14:30 uur, de zaal is een half uur van te voren geopend. Kaarten zijn vanaf maandag 30 oktober te koop via www.muziekverenigingjuliana.nl. Op donderdag 16 november kunnen tussen 19:00 uur en 20:00 uur ook kaarten worden gekocht in De Einder.

Stiekem altijd al het échte kerstverhaal willen horen? Jozef zal best wel een timmerman geweest zijn, maar wat timmerde hij dan? En begonnen hij en Maria gewoon zonder voorbereiding aan hun tocht? Die herberg, stond die niet in Someren-Eind? In welk veld lagen die herdertjes precies? En die drie wijzen, raakten die geen enkele keer de weg kwijt?

Muziekvereniging Juliana heldert het allemaal op met een ludieke vertelling van het kerstverhaal. De ongecensureerde versie, gepresenteerd in revue-vorm. Een gevarieerde, humorvolle show met veel toepasselijke (kerst)muziek, maar ook zang, toneel en film. Licht chaotisch en zeer vermakelijk tegelijk. Met ook voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze volop kerstsfeer.

Kortom, een fijn avondje aanstekelijk kerstamusement in kerstsfeer!

Menu